Погледнете ја убаво сликата во продолжение и според тоа која буква прва ќе ја забележите во некое од круговите, прочитајте која е вашата силна страна.Буквата Х – Имате силна емоционална интелигенција. Можете да ги прочитате емоциите на другите лиѓе, дури и кога се обидуваат да ги скријат од вас. Кариера: Би биле извонредни како ФБИ агент, советник, учител, полицаец.

Буквата А – Имате висока креативна интелигенција. Брзо учите нови теми и се прилагодувате на било која ситуација. Уметноста често ви значи повеќе од било што. Не разбирате како некој може да не сака уметност. Кариера: би биле одлични како уметници, професори, писатели, но и директори.

Буквата Н – Вие сте роден лидер. Луѓето се привлечени од вашата моќ и самодоверба. Исто така имате силна харизма. Дури и кога не се трудите да го преземете водството, тоа ви доаѓа природно. Ова е дар со кој сте родени. Користете го добро. Кариера: би биле одлични во кариерата на претседател, директор, водител, готвач, судија.

Буквата Y – Имате добро срце. Тоа е силата со која ги привлекувате луѓето околу вас и тоа ве прави многу добро друштво за сите. Вашиот живот е одличен пример во вашата заедница на тоа како треба да се живее. Секој би требал да биде како вас, но вие сте ретки. Кариера: одлични би биле како градоначалник, советник, учител.

Буквата Е – Вие никогаш не престанувате да се грижите за другите. Некогаш и заборавате на себеси, но секогаш сакате да им бидете поддршка на луѓето околу вас, без оглед на тоа колку ви се блиски. Кариера: одлично би се снашле како доктор, социјален или младински работник и учител.

Буквата Р – Вие сте бестрашни, љубопитни и многу силни. Секогаш подготвени за да се соочите со нови предизвици, без оглед на тоа колку се големи и застрашувачки. Никој не може да биде лидер ако се плаши од предизвици, а вие сте одличен лидер. Не се откажувате од борба. Кариера: Одлично ви годи да бидете каскадер, пилот или директор.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *