Ниту закони, ниту правила се почитуваат во Македонија. Вечерва повторно автомобилот влезе на плоштадот во Скопје. На видеото кое го сподели новинарот Фуракан Салиу, може да се види возачот како клекнува и се крсти пред споменикот на Цар Самоил.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *