Додека сите се прашуваат како би изгледала свадба во време на пандемија, еве една идеја за фрлање бидермаер. Младите со нетрпение очекуваат за скоро време владата да донесе одлука за започнување на свадбите и отворање на салите. Сонот на секоја девојка да се оствари и да ја облечи својата венчаница од соништата, а пак младоженецот да го облечи својот костум за посебниот ден.

Погледнете го видеото:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *