80-годишен старец се оженил со 21-годишна жена. Првата година од бракот жената затруднела и денот на пораѓање, докторот во болница му вели на старецот: – Честито, татко сте на машко бебе од 4 кг. – Аха, старата машина уште работи – искоментирал стариот задоволен.

Втората година од бракот мажот и жената се повторно во болница. Докторот му вели:- Честито, татко сте на женско бебе од 3,5 кг. – Аха, старата машина уште работи. Третата година, мажот и жената се пак во болница, а докторот му вели на стариот:

– Епа, ај честито пак. Татко сте на машко бебе од 3,8 кг. – Ти реков јас дека старата машина уште функционира. – Функционира стари, ама не е лошо да го провериш уљето… ова бебе е црно.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *