Седат Мујо и Хасо во кафана и разговараат за жени. Хасо зборува цело време за плавуши со долги нозе и најголем број на градник, а Мујо само клима…со главата и не се изјаснува. Хасо едно време му вика:
– Добро бе друже, пола саат збориме за жени, а ти уста не отвори!

– Абе Хасо, не сум ја така прибирлив како тебе… – Е, добро, каква жена ти би сакал да имаш? – прашува Хасо Мујо се насмевнал и му рекол: – Паранормална! Хасо збунето го погледнал па му вели: – Е каква е таа паранормална?

Мујо одговара како од пушка: – Да има пари и да е нормална!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *