На прв поглед разиграните балерини изгледаат исто облечени, но ако
ја погледнете сликата повнимателно, ќе откриете дека една од нив се разликува. Дали можете да ја пронајдете разликата?

Со овој предизвик може да се справат само 10 % од луѓето, а според коментарите на социјалните мрежи, некои ја пронашле балерината за помалку од една минута, а имало и такви луѓе што не можеле да ја пронајдат.

Доколку не можете да ја најдете балерината што се разликува погледнете го решението:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *