На социјалните мрежи кружи загатка која им пречеше на многумина, иако имаше многу кои ја решија без никаков проблем. Во која група спаѓате?Во задачата, за која се верува дека првично е објавена на веб-страницата megakviz.com, потребно е да се открие кој број ја заменува лубеницата.

Исто така, се тврди дека само две од пет лица ја решаваат задачата правилно. Колку ви треба за да ja откриете „шемата“?

Можете да ги споделите вашите решенија со нас во коментарите.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *