Несекојдневната или подобро речени шокантната сцена се одиграла на автопат, а во неа се гледа како жена излегува буквално среде патот за да извади нешто од гепекот. И додека таа се однесува како да е сама на светот, крај неа „пролетуваа“ други возила.

Но можеби немало се да заврши вака, ако друг автомобил не застанал зад неа за да ја сними сцената. И додека ја снимале, во нив удрило друго возило. Е тогаш настанал вистински хаос. Погледнете ја оваа морбидна сцена:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *