Откако Тамара Тодевска ја сподели со јавноста својата најнова тетоважа, стихови од химната кои ги заборави, и шоуменот Игор Џамбазов се „истетовира…“.

На свој уникатен и оригинален начин тој на својот стомак напиша шток, а фотографијата ја сподели ан Инстаграм, до фотката напиша: „ Секој со својот грев“.

сподели на Инстаграм, до фотката напиша: „ Секој со својот грев“.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *