Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, ги изненади сите со фотографија што ја сподели преку својот Инстаграм профил. Тоа е издание што граѓаните не го гледаат често: опуштено, насмеано, одмарајќи и уживајќи.

-Вечерите се ретки кога се смеам и опуштам. Седам во подрумот на татко ми, пијам српски шардоне и се подготвувам за тешки обврски. Само за да не помислат луѓето, како да се правам, дека секогаш работам. Сакав да кажам, и однапред знам дека малкумина ќе поверуваат, јас сум само обичен човек, напиша Вучиќ.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *