Лидерот на Беса, Биљал Касами во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека нема да настапат заедно со СДСМ на локалните избори.

„Коалицијата со СДСМ беше предизборна. За локални не сме збореле. Нема да одиме заедно на локални избори. Ние сме спреми да се натпреваруваме сами на локални избори. Не ни треба СДСМ. Со ВМРО никако не би коалицирале. Ќе разгледаме опции со некоја од албанските партии да коалицираме“, посочи Касами.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *