Колку е добар вашиот вид? Што точно гледате на сликата?
На оваа слика можете да поверите дали видот ви е во добра состојба. Одговорот може да го видите под фотографијата.

Дали гледате:
– Солник
– Фигура од шах
– Вазна
– Чаша

Точниот одговор е шаховска фигура.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *