Нашата најпозната водителка Лила Филиповска вчера имаше малку слободно време во домот, па реши да им даде шанса на обожавателите да и постават по некое прашање, а таа да им го даде својот најискрен одговор.
<figure><img class=”td-animation-stack-type0-2″ src=”https://i.ibb.co/jV116YT/tatpp.jpg” /></figure>
<figure><img class=”td-animation-stack-type0-2″ src=”https://i.ibb.co/jV116YT/tatpp.jpg” /></figure>
<figure><img class=”td-animation-stack-type0-2″ src=”https://i.ibb.co/jV116YT/tatpp.jpg” /></figure>
<figure><img class=”td-animation-stack-type0-2″ src=”https://i.ibb.co/jV116YT/tatpp.jpg” /></figure>
Најголемиот број на прашања беа поврзани со многубројните патувања на водителката, предлог дестинации, модни избори, или за тоа кои се нејзините омилени работи во животот, но сепак имаше и такви кои поставија прашања поврзани со љубовниот живот и бракот.На барање на еден свој обожавател, Лила Филиповска објави фотографија на својот инстаграм-профил од свадбата со вокалистот на бендот „Арија“, Орце Димитровски, со кого го изговори судбоносното „да“ пред повеќе од 15 години во црквата Свети Пантелејмон на Водно, но за жал осум месеци подоцна се разведоа.

На венчавката, убавата водителка носеше интересна венчаница, креација на Сека Радончиќ.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *