Младиот човек се најде во центарот на вниманието кога објави видео од Нов Белград, каде удри златно „порше“.

Возачот на златното Порше, Никола К., денеска беше запрен од полицијата во Земун, при што му беа одземени регистарските таблички и возилото.

При полициската проверка, наводно, било утврдено дека лицето кое управувало со возилото немало издадено потврда за поправка на возилото, односно фолија на сите прозорци и ветробрански стакла.

Исто така, бидејќи Никола К., лицето кое управувало со „Порше“, немало сообраќајна дозвола што полициските службеници ме замолиле да ја прегледаме, а без која возилото не може да се регистрира – возилото му е одземено.

Инаку, на своите следбеници на својот Инстаграм профил им се пожалил и на Никола К. дека полицијата ги отстранила регистарските таблички на сред улица и го снимала видеото и му го одземало возилото.

Н.К. пред неколку месеци се судри со автомобил во судир кај Делта Сити. Тој често се фалеше на социјалните мрежи, но по сообраќајната несреќа објави видео во кое се слуша како вели: „Тато ќе ме убие“

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *