Од моментот кога е поставено на интернет пред две години ова видео не ја изгуби популарноста и важнбоста, затоа што на совршен начин покажува што значи и колкава е разликата меѓу богатите и сиромашните.

Видеото покажува момче од богато семејство кој ги ужива сите бенефити и олеснувања на животот со пари и девојче од село кое малтене не поседува ништо.

Во центарот на вниманието се две шишиња со вода. Една со чиста и проѕирна вода, а другата е валкана вода од река.

Како тие две шишиња споија две судбини, погледнете во видеото:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *