Month: September 2020

Најслатките одговори: Што мислат децата за бракот? Кога смее да бакнеш некого? Кога е богат и има многу пари(Јелена, 7 години)..

Децата се најмилите суштества на светот. Секогаш знаат да ве насмеат и израдуваат со своите секојдневни размислувања, игри и заклучоци.…