Month: January 2021

9-месечниот син ѝ отишол во „ненајавена“ посета на презентерката ДОДЕКА ИЗВЕСТУВАЛА ВО ЖИВО ЗА ВРЕМЕТО (ВИДЕО)

Презентерката на временска прогноза беше пријатното изненадена за време на преносот во живо, кога нејзиното дете влезе во студиото и…