Забава

Можете ли да ја решите оваа загатка? Многумина не обрнуваат внимание на деталите, така што резултатот е неточен

Многумина не обрнуваат внимание на деталите, така што резултатот е неточен Овој викенд, можеби наидовте на една математичка загатка која…