Економија

Граѓаните незадоволни: Каде и да одите во продавници, секаде велат дека има попусти, но излегува дека се поскапи цените

влоши семејниот буџет и со истите пари, потрошувачката кошница сега може да се пополни само до половина, за разлика од…