Зелник со спанаќ

Се добиваат 6 парчиња.Материјал:450гр брашно,260мл минерална вода,2 лајчиња масло,½ лајче сол,125гр путер Матерјал за фил:1 киска спанаќ,1 лајче сол,125гр бело…