Бабата, за која се верува дека е од САД, решила да ја спаси чашата од падот, па многумина ја нарекоа „баба на годината“ и добро се насмеаа.

Во краткото видео, бебето се обидува да ја земе чашата од масата, бабата, инстинктивно посегна по неа и ја придвижи раката со која го држеше бебето околу половината, па бебето падна.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *