Снимката од надзорна камера на рис како напаѓа американско семејство се појавија на Интернет и од вчера се прегледани повеќе од 6,7 милиони пати.

Видеото покажува семејство како се подготвува да се качи во семеен автомобил, но потоа жената вреска за што ја нападнал – рис.

Човекот веднаш реагирал ,го фатил рисот и го отфрлил.

„Ќе го застрелам“, рече човекот на снимката. „Ова беа диви 46 секунди“, пишува тој заедно со видеото објавено на Твитер, каде предизвика различни реакции.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *