Подобрете го вашиот ден со следниве незгоди кои на луѓето им се случија во изминатата недела, а за наша среќа (нивна несреќа) некој ги снимил на нивните мобилни телефони. Погледнете за што станува збор во видеото:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *