Во животот има многу клучни точки кои ни го менуваат секојдневието и општо текот на животот, меѓутоа ништо не е повлијателно од новиот член – детето.

Ако сте тазе родители, многу добро ќе се препознаете во секоја илустрација, а доколку се подготвувате за улогата на родител – што точно ве чека?

1.Воодушевување од слики

2. Што ќе понесеме со себе за излет

3. Вежбање дома

5. Време за себе

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *