Триесетгодишната девојка призна дека се чувствува „гола“ откако се откажала од својот гламурозен имиџ.

Од друга страна, таа инсистираше на таков чекор поради фактот што „треба да ја покажеме природната страна“ пред помладата генерација на социјалните мрежи.

Таа продолжи да објаснува колку е важно децата да се научат да се прифаќаат себеси во ерата на филерите и пластичната хирургија.Отсекогаш сум бил прилично сигурна, благодарение на мајка ми. Таа нè воспита учејќи нè да бидеме свои. Да се ​​грижиме само за луѓето околу нас, а не за троловите “, додаде атрактивната бринета.

И покрај својата самосвест, Мора и понатаму тешко ги поднесува грдите коментари на социјалните мрежи што ги добива секојдневно.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *