Сте се запрашале ли некогаш како би изгледале во реалноста една милијарда долари? Колку место би зафатила толкава количина на пари? Еве шанса да го видите тоа на фотографии. Една милијарда долари спакувани на 12 стандардни палети, се на се 10 милиони банкноти од по 100 долари.

Една милијарда долари немаат големо значење во тоа како изгледаат, туку повеќе што можете да направите со тие пари.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *