Month: December 2020

Д-р Беќаровски: Стравот од згрутчување на крвта ги испразни аптеките, но сите чуваме природни антикоагуланти во фрижидерите

Професорот Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија на својот Фејсбук профил набројува неколку природни прехрамбени производи кои имаат антикоагулантни својства…