„Ние го немавме ова кога бевме деца!“ Сѐ почесто и почесто слушаме вакви воздишки од генерациите кои израснале во 90-тите години. И тоа е вистина! Ако погледнете како живеат модерните деца, ќе пронајдете многу разлики во однос на таа доба. Подготвивме 7 илустрации од најочигледните разлики кои сигурно ќе побудат носталгија и љубов во вас. На крајот ќе пронајдете изненадување – спомен кој ги поврзува двете генерации. 🙂
1. Играње

2. Казнување

3. Ден во училиште

4. Кошмар од детството

5. „Душо, пронајдов слика од дедо ти.“

6. „Мамо, само уште 5 минути, те молам!“

7.Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *